تحلیل و  بررسی مسائل مربوط به ازدواج و خانواده

         
عنوان مقاله : 
تأثير نماز بر کاهش انحرافات جنسي
 

 


ان الصلوه تنهي عن الفحشاء و المنكر

سوره مباركه عنكبوت آيه 45



انحرافات جنسي از دردناك ترين مشكلات بشر در آستانه قرن بيست و يكم است. بررسي هاي كينزي در سال 1948 نشان داد كه از هر 100 مرد آمريكايي 4 مرد منحصراً همجنس خواه هستند، يعني كوچكترين تمايلي به جنس مخالف ندارند!؟ اين در حاليست كه تعداد زيادي از اين 100 نفر، همجنس را بر غير همجنس ترجيح مي دهند يا تفاوتي بين همجنس و غير همجنس برايشان مطرح نيست و يا با اين كه به غير همجنس متمايلند، به طور اتفاقي يا بيش از اتفاق همجنس بازي نيز مي كنند. بدين ترتيب اين آمار نشان مي دهد، بيش از 3/1مردان آمريكايي بعد از سال هاي بلوغ خود همجنس بازي كرده اند و حداقل نصف اين آمار در مورد زنان آمريكايي نيز صادق است.(1)

تازه اين آمار مربوط به زماني است كه تفسير غلط از نظريات فرويد و انحراف از آن، گسترش چنداني پيدا نكرده بود. بديهي است پس از گذشت چند دهه بايد هم، همجنس بازها به جايي رسيده باشند كه در پارلمان آمريكا براي خود نماينده داشته باشند و كميسيون تشكيل دهند.

جالب اينجاست كه برخي منابع علمي روانپزشكي، حتي اين تمايل را در برخي كاملاً بهنجار و طبيعي با شخصيت پايدار و عاري از هر گونه نشان رواني و با انطباق خوب از نظر اجتماعي توصيف كرده اند! (2)

با اين اوصاف اگر همجنس بازي و لواط انحراف جنسي نيست، مي توان حدس زد كه انحرافات جنسي در قاموس غرب ديگر چه واويلايي است؟!

بچه بازي، نمايش اعضاي جنسي، ساديسم و مازوخيسم جنسي، مبدل پوشي، خود ارضايي، نظر بازي، حيوان دوستي، مرده دوستي و نمونه هاي بسيار متعدد ديگري كه قداست قلم مانع از توصيف آنهاست، همگي نمونه هايي از مهار گسيختگي و سقوط فاجعه آميز غرب در قهقراي فساد جنسي و فحشاء به شمار مي آيند.

بدين ترتيب انحرافات جنسي صرف نظر از مشكلات اجتماعي، فرهنگي، خانوادگي و .. كه ايجاد مي كنند، تنها در بعد پزشكي و آن هم جداي از نتايجي كه در بروز بيماري هاي جسمي ماند بيماري هاي مقاربتي بر جاي مي گذارند، به خودي خود، از بزرگ ترين مشكلات پزشكي بشر امروز به حساب مي آيند.

اين در حاليست كه در جوامع اسلامي، قرن هاست كه نماز فعالانه و مقتدرانه بسان يك منجي قابل اطمينان، دامان مدد جويندگان از خويش را از هر گونه فحشاء و انحراف جنسي پاك و مصون داشته است.

آيين اسلام با ترغيب هاي متعدد به امر ازدواج و به خصوص با وضع قانون ازدواج موقت(كه با وجود آنكه از موارد اساسي اختلاف شيعه و سني است، در كشور شيعه مذهب ما نيز بسان ممالك اهل سنت به فراموشي محض سپرده شده است) از هر جهت انسان را براي ارضاي غريزه نيرومند جنسي، از طريق مشروع راهنمايي مي كند. آيات متعدد سوره هاي نور، احزاب، بقره، نساء و .. بهترين گواه اين موضوع است.

اما علاوه بر تحريك همه جانبه اسلام براي ازدواج و حتي سهل نمودن آن مثلاً با وضع قانون متعه يا ازدواج موقت(براي ريشه كن كردن موانع اقتصادي ازدواج) و علاوه بر مجازات هاي سختي كه براي منحرفين جنسي در نظر گرفته شده است، ساير قانون هاي اسلامي به گونه اي ارائه شده اند كه چنانچه حتي شخص به دلايلي از ازدواج باز ماند، هرگز به فساد و انحراف آلوده نشود و در رأس اين قانون ها، فريضه نوراني "نماز" است.(3)

نمازگزار با امداد از "نماز" توانايي كنترل غرايز خود را افزوني مي بخشد و آتش سوزاننده و پر لهيب فحشاء را كه چه بسا ممكن است به انحراف جنسي بيانجامد به آب عفاف، سرچشمه گرفته از "نماز" خاموش مي كند.

پي نوشت:


(1) ترجمه سيناپس روانپزشكي كاپلان ـ سادوك ـ جلد سوم ـ ص 72
(2) روانپزشكي ليفودريس ـ مقاله اختلال هاي جنسي ـ ترجمه دكتر لون داويديان ـ ص 313

(3) براي شرح بيشتر رجوع شود به نكته اي از اين مجموعه مقالات، با عنوان "تاثير نماز بر بيماري هاي مقاربتي"

نويسنده : دكتر مجيد ملك محمدي
 


 منبع مقاله :  تبیان